Stichting Musical Stella Duce presenteert op vrijdag 22 en zaterdag 23 december voor de 10e keer haar jaarlijkse kerstvoorstellingen, het “Stella Duce’s Jubileum Kerst Musical Gala” in cultureel centrum “’t Raodhoes” in Blerick.

Tijdens deze voorstellingen laten 150 regionale musicaltalenten u genieten van liedjes en dansjes uit diverse musicals, waaronder “Trolls”, “Anastasia”, “Petticoat”, “Belle en het Beest”, “Marietje Appelgat en haar vieze vrienden” en “Familie Adams” aangevuld met bekende en minder bekende kerstnummers.
Het “Stella Duce’s Jubileum Kerst Musical Gala” is een echt bovenlokaal evenement. De deelnemers zijn namelijk niet alleen afkomstig “Groot-Venlo”, maar ook uit de gemeentes Horst aan de Maas (Grubbenvorst en Hegelsom), Peel en Maas (Helden, Maasbree, Meijel en Kessel), Venray (Ysselsteyn), Roerdalen (Herkenbosch) en zelfs uit het Duitse Viersen.
Naast de leerlingen van Stichting Musical Stella Duce zal ook een trompetensemble van het Kunsten Centrum Venlo aan deze speciale voorstellingen deelnemen. Leerlingen van de Onderwijsgroep Buitengewoon zullen als gastheer of gastvrouw voor ons publiek optreden.
Er zullen drie Kerstvoorstellingen worden gespeeld. De eerste voorstelling vindt plaats op vrijdag 22 december en begint om 19:30 uur. De andere twee voorstellingen worden gespeeld op zaterdag 23 december om 15:00 uur en om 19:30 uur.

Kaartjes voor Stella Duce’s Kerst Musical Gala kosten € 10,– . Kinderen t/m 6 jaar en ouderen vanaf 75 jaar betalen €7,50. Dit alles inclusief de garderobe en een pauzedrankje.

Kaartjes zijn te koop via www.stichtingmusicalstelladuce.nl

Foto: Karin de Jonge