De ticketverkoop van de InTeam musicalproductie ‘Kiss Of The Spider Woman’ is van start gegaan! De musical gaat op 1 september in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater in première en speelt tot en met 15 september.

Tickets zijn tot en met 31 maart te bestellen met 4 euro korting (25 euro ipv 29 euro). Studenten betalen 22 euro ipv 25 euro.

InTeam lanceert tevens de castfoto’s naar aanleiding van de start van de ticketverkoop. Fotograaf Marc Drofmans legde de cast vast op de gevoelige plaat in de stijl van oude Hollywoodfoto’s.  Die verwijzen naar de droomsequenties van hoofdpersonage Molina, waarin hij de diva Aurora (of Spinnenvrouw) laat opvoeren om zo te ontsnappen aan het gruwelijke gevangenisleven.

‘Kiss of the Spider Woman’ vertelt het verhaal van twee mannen, die in het Buenos Aires van de jaren tachtig een gevangeniscel delen. Molina zit daar vanwege zijn geaardheid, Valentin omwille van zijn politieke overtuiging. Het leven in de gevangenis is extreem zwaar. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertelt Molina over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. Valentin vertelt over zijn grote liefde Martha. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

In de cast: Alyssa Luypaert, Brent Pannier, Pieter Van Keymeulen, An Lauwereins, Sofie De Schryver, Jeroen Logghe, Aaron De Veene, Rick van den Belt, Arno van Bergen, Willard Bogaard, Lander Van Nuffelen, Berten Vanderbruggen, Dries Strumane

Meer info op www.inteam-producties.be of www.fakkeltheater.be

Fotograaf Marc Drofmans