Na een zeer succesvolle Ciske de Rat de musical met verschillende nominatie voor de Amateur Musical Awards brengt STACCATO musical theater op 6 en 7 juni 2020 The Wiz in Theater Singer in Laren. Met het aansnijden van de taart zijn de repetities gestart. Voor deze productie heeft STACCATO zijn artistiek team aangevuld met professionals uit het musical en theatervak. Johan Verheij (Eindeloos Theaterwerk) is verantwoordelijke voor de regie en Merlijn de Vries neemt de choreografie voor zijn rekening. In deze feelgood musical met heerlijke swingende muziek, is het verhaal aangescherpt en actueler gemaakt. The Wiz wordt live begeleid door het Grand Circle Orchestra onder leiding van Gerbrand van Kolck.

Maar de samenwerking gaat verder. Zowel Eindeloos Theaterwerk, de producent van de Theaterroute, als STACCATO musical theater, timmeren in Huizen al enige jaren aan de weg als het gaat om het brengen van professionele- en amateurvoorstellingen op het gebied van zang, dans en toneel. De laatste tijd merken we steeds meer dat het talent in Huizen en omgeving wel degelijk aanwezig is, maar dat het ontbreekt aan gedegen opleiding op basisniveau.

Vandaar dat Eindeloos Theaterwerk en STACCATO nu de handen ineen hebben geslagen en hebben besloten om gezamenlijk een opleiding te starten, de Eindeloos/Staccato-Academy.

In januari 2020 starten we met cursussen en workshops op het gebied van zang, dans en drama, voor kinderen en volwassenen. De lessen zullen gegeven gaan worden door ervaren professionals. Daarnaast zijn er diverse prominenten uit de televisie-, theater- en musicalwereld die gastlessen zullen gaan verzorgen. Deze namen zullen we binnenkort bekend maken.

Daarnaast gaan we plaatselijk talent de mogelijkheid bieden om zich binnen onze evenementen te manifesteren. Wij verwelkomen de nieuwe enthousiaste spelers  met open armen, leiden ze op en laten ze stralen.  Eind november 2019 starten we met de inschrijvingen voor de Academy. Hou daarvoor de websites: www.eindeloostheaterwerk.nl en www.staccato-huizen.nl in de gaten.

Tevens kun je je nog aanmelden om mee te doen met het ensemble van The Wiz via de website www.staccato-huizen.nl.

Kaarten voor The Wiz zijn vanaf nu te verkrijgen via www.singer-laren.nl of via de theaterkassa: 035 – 539 39 33