Vandaag is De Kernploeg gestart met de kaartverkoop voor de musical dit in een beperkte run van 7 t/m 15 juli te zien is in Dansmakers in Amsterdam.

Kaarten zijn te koop via https://dekernploeg.avayo.nl/agenda.

de cast bestaat uit o.a. Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels doen mee. De rest van de cast wordt nu gecast en waarschijnlijk medio februari bekend gemaakt.

She Loves Me (van de makers van Fiddler on the Roof) is onderscheiden met onder meer een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. Het verhaal vertelt over de collega’s Amalia en George die elkaar niet kunnen luchten of zien maar zonder dat ze het weten elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn geworden op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk waarvan de filmversie You’ve Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrollen wereldberoemd werd. De regie van de Nederlandse versie is in handen van Benno Hoogveld en muzikaal leider van het live orkest is Rosite van der Woude. Florus van Rooijen zorgt voor de vertaling en Hannah van Meurs de staging. Producent is De Kernploeg/Erwin Aarts.