Op 8 en 15 juni houdt Stampij audities voor hun volgende productie Pippin. De repetities zijn vanaf augustus 2019 op woensdagavonden in Nijmegen en de voorstellingen zijn van 16 tot en met 18 oktober 2020 in theater de Lindenberg.

Pippin

De musical vertelt het verhaal van de jonge prins Pippin die nog niet precies weet hoe hij zijn leven wil gaan leiden. Zeker is wel dat het bijzonder moet zijn. PIPPIN is een visueel sprookje dat vol zit met knipogen naar onze moderne levens en de manier waarop we daar tegenwoordig invulling aan geven.
 
Stichting Stampij
 
Stichting Stamppij heeft als doel om een netwerk te faciliteren waarin amateurs, (young) professionals, schrijvers, componisten, studenten en vrijwilligers de verbinding met elkaar aangaan door middel van het realiseren van een amateur musicalproductie. Hiermee wil de stichting bijdragen aan cultuureducatie en talent ontwikkeling, de samenwerking tussen amateurs en professionals, het gezamenlijk beleven van cultuur en het aanbod van innovatieve producties in Nijmegen en omstreken.

Om dit te bereiken bieden de stichting amateurspelers een platform om voor talent ontwikkeling en recreatie. Daarnaast bieden men (young) professionals werkgelegenheid binnen de cultuursector en studenten stageplekken (theater-techniek, regie-assistent, haar/grime, etc). Daarnaast biedt Stichting Stamppij de kans aan professionele schrijvers en componisten om samen met amateurs nieuw werk te creëren om zo cultuuraanbod in Nijmegen en omstreken te bevorderen.

Maar het belangrijkste is dat iedereen een gezamenlijke passie uit doormiddel van prachtige theaterproducties!

Op www.stamppij.nl/auditie vind je meer informatie en kun je je aanmelden.