Van Hoorne Theaterproducties heeft ook dit jaar weer besloten tot een Sprookjesconcert tijdens het pinksterweekend. Gedurende een show van 75 minuten werden kinderen maar ook hun ouders of grootouders vermaakt. Alle voorstellingen waren vrijwel uitverkocht ondanks het warme weer.

Het verhaal van de show ging over een koning die vier prinsessen heeft die geen van alleen nog een prins hebben waarmee ze kunnen trouwen. Geert Hoes, de presentator, beloofde de koning dat hij op zoek ging naar huwelijkskandidaten. Met behulp van een wensput gaat Geert op zoek naar de prinses. Tijdens het verhaal kwamen bekende figuren, zoals Roodkapje, Tina en Gerrit de Wolf, Hans en Grietje en snoepheks Caramella langs. Ze gaven een swingend concert met bekende en nieuwe liedjes waarop alle kinderen heerlijk konden dansen of gewoon geboeid kon kijken wat er allemaal op het grote toneel gebeurde.

sprookjesconcert-187

Tijdens Het Sprookjesconcert traden onder anderen Sita ( Klein Duimpje De Musical), Maud (Roodkapje De Musical en De Gelaarsde Kat De Musical ) en Ron Link ( Tarzan ) op. Maud gaf een voorproefje van de familievoorstelling over Doornroosje waarin zij vanaf oktober 2012 de hoofdrol zal vertolken. Ondersteund door een groot ballet verzorgden zij een spectaculaire show met een magisch tintje. Ook de musical Doornroosje waar Ron Link samen met Sita in zal spelen werd getoond. Het mooie van het concert is dat er ook een heel terrein omheen is gebouwd waar een soort kermis is gebouwd waar kinderen voor het concert een heerlijke tijd hebben in draaimolens, springkussens en ook kunnen kinderen heerlijk genieten van een ijsje of een suikerspin.

Natuurlijk lopen sprookjes goed af en ook hier worden vier prinsen gevonden maar niet nadat alle kinderen en ouders hebben staan swingen en zingen op de bekende nummers van de sprookjes.

sprookjesconcert-199

Van Hoorne Theaterproducties is er in geslaagd een mooi concert te geven voor meer dan 23.000 bezoekers en dat alle 8 concerten zo goed als uitverkocht waren. Dit toont weer aan dan de filosofie van Van Hoorne naadloos aansluit aan de wens van de bezoekers van de musicals en concerten. Dat bleek vandaag weer toen ouders en kinderen tevreden het evenementencentrum verliet.

Bekijk hier de fotoreportage.

Meer informatie vindt u op http://www.vanhoorneevents.nl/theaterproducties