Komend pinksterweekend gaat de 3e editie van het AFAS Sprookjesconcert van start. Maar liefst 25.000 kinderen en hun families gaan genieten van het grootste familiefeest van het jaar. Naast het concert is er een sprookjesplein met diverse activiteiten als draaimolens, luchtkussens en kan je op de foto met jouw favoriete sprookjesfiguur.

Geniet van een gloednieuw, swingend concert met optredens van Roodkapje, Doornroosje, Klein Duimpje en nog veel meer wereldberoemde Sprookjes. Ook krijg je alvast een exclusief voorproefje van de allernieuwste familievoorstelling ‘Assepoester De Musical’. De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Sita, Ron Link, Maud en Geert Hoes.

Net als ieder jaar viert de koning zijn verjaardag met al zijn Sprookjesvrienden. Maar er blijkt een groot probleem te zijn! De Sprookjeskluis met de speciale verjaardagskroon van de koning zit op slot en niemand weet de code. Zonder kroon kan het feest niet doorgaan. Alleen met hulp van de kinderen kan de code worden ontcijferd. Zou het de Sprookjesfiguren lukken om de kluis nog vóór het grote feest te open

Naast het concert kun je vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling genieten van draaimolens, springkussens en vele andere attracties en activiteiten op het Sprookjesplein. Bezoekertjes die verkleed komen als hun favoriete Sprookjesfiguur kunnen zelfs meedoen aan een echte Sprookjesmodeshow. Na afloop van het concert komen alle Sprookjesfiguren naar het Sprookjesplein voor een uitgebreide Meet & Greet.

Van de 9 concerten zijn er ondertussen 6 uitverkocht en voor de andere shows is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil jij ook genieten van het prachtige concert en het Sprookjesplein kijk dan op www.AFASsprookjesconcert.nl en reserveer de laatste plaatsen!