In 2015 bracht Homemade Productions de musical SPIJT in de Nederlandse theaters. Tijdelijk is deze musical nu gratis hier te bekijken. 

Spijt, de musical

Jochem wordt dagelijks gepest en getreiterd en op het grote schoolfeest gaat het mis. Hij wordt dronken gevoerd en lijkt spoorloos verdwenen. Naar het boek van Carry Slee.

Cast en Creatives

Met: Bjorn Wilbers Robin van den Heuvel Lisanne Schut Marco Hoving Daan Smits Rose-Anne van Elswijk en Mike Levens

Script en regie: Dick van den Heuvel Muziek: Jeroen Sleyfer Choreografie: Gregory “Shaggy” Albertzoon Lichtontwerp: Niko van der Klugt Geluidsontwerp: Armand Wouters Kleding: Regina Rorije Zang repetitor: Michiel Rozendal Muziekproductie: Ton Snijders en Armand Wouters Publiciteit: Christian Seijkens Productie-assistenten: Constantijn Schaap en Giovanni Sturkenboom Companymanager: Marli van der Bijl Geluidstechniek: Daan Tukker Lichttechniek: Dave Conijn Regie videoregistratie: Steven de Jong Montage videoregistratie: Erik Louw Foto: Boy Hazes Producent: Gerda van Roshum Opgenomen in Theater de Meenthe in Steenwijk in 2015

Homemade Productions

Theater maken voor jongeren. En ze enthousiast maken voor alles wat in de schouwburg gebeurt. Entertainment bieden, met als doel dat ze de weg naar het theater weten te vinden. Voorstellingen over hun wereld, hun thema’s, hun samenleving. En openstaan voor een dialoog met dat publiek, door ze te betrekken bij dat wat we maken, door ze mogelijkheden te geven om met ons en met de acteurs te communiceren – ook als de voorstelling gedaan is.

Scholen betrekken bij dat wat je maakt door ze de mogelijkheid te bieden leerlingen voor te bereiden op theaterbezoek en ook daarna de behandelde thema’s nog een keer – in een educatieve module – te verwerken. Dat is het streven van Homemade en daar zijn ook alle producties op bedacht en ingericht. Theater maken vanuit passie, en die passie ook in bloed, zweet en tranen op de buhne brengen. Dat is de missie van Homemade.

De website van Homemade Productions

Lees ook:
Indringende musical Pijnstillers gaat in première