Nederland heeft de afgelopen jaren kennisgemaakt met de sensationele concerten van de Soul Brothers en de Soul Sisters, die met overdonderend succes telkens weer volle theaterzalen op hun kop wisten te zetten. Nu hebben de Brothers en de Sisters hun krachten gebundeld. 

De show begon al direct in een spetterende Philly en Motown Sound met de bekende memory lane hits van the O’jays, Supremes, Marvin Gaye, Jackson Five en vele andere soul iconen uit de jaren 60 en 70. Verrassend was dat de show niet bleef hangen in die jaren en sound, maar uitstapjes maakte naar hits van rock bands als Player, Queen en the Babys. Deze werden met even zo veel soulsausjes gepresenteerd.

soul celebration 1

Glitterjurken, stropdassen, afro pruiken, soulbroeken, het publiek in Gouda had er zin in. Vanaf het eerste moment is het meezingen, dansen en genieten van de uitstekende zang en dans van de soul brothers Ruben Heerenveen en Clayton Peroti en sisters Sanguita Akkrum en Casey Francisco’s. Fantastische soulstemmen en een geweldige live band met topmuzikanten, het was een big party right from the start.

Wat een groot respect afdwong waren de uitvoeringen van Lionel Richie’s Endless Love, Mariah Carey’s Make it Happen en I can make you love me van Bonnie Raitt.

soul celebration 2

Na de pauze werd het tempo even vertraagd met acapella sing a long hits van onder andere Otis Redding en Sam Cooke (Wonderful World). En met onder meer de hit September van Earth, Wind & Fire in de toegift eindigde de show in een uitzinnig applaus. Eén gelukkige in de zaal mocht de bos bloemen van Ruben Heerenveen vangen. De Soul Train denderde in de after party verder.

 

Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.soulcelebration.nl

Verslag en foto’s Rob Bakker

 

“Like” ons en blijf op de hoogte van al het nieuws: 00facebook