Dinsdag 12 januari waren we te gast bij de integratie concerten van Roelof van der Sar en Froukje Zuidema, derdejaars studenten aan Codarts in Rotterdam.

Tijdens deze voorstelling lieten de studenten diverse kanten van hun kunnen zien. De eerste voorstelling werd uitgevoerd door Roelof die met een mooi gevarieerde voorstelling vier nummers liet horen. Op de achtergrond waren er mooie beelden te zien die de voorstelling aanvulden. De variatie was groot, drama werd gevolgd door een komisch nummer wat de korte voorstelling interessant maakte om te volgen. Ook liet hij een mooie expressionistische dans zien.

Roelof en Froukje 41

Zittend op de piano opende Froukje die tijdens het openingsnummer vocaal werd begeleid door een grote groep medestudenten. Het resultaat was een indrukwekkend begin dat gevolgd werd door een nummer uit Evita. Er volgden nog twee nummers en in alle vier de nummers liet Froukje zien dat zij tijdens het zingen goed een verhaal kan vertellen. Froukje sloot af met een dansnummer.

In het kleine theater van Codarts kwamen deze intieme voorstellingen perfect tot hun recht. Beide studenten lieten zien dat ze heel wat in hun mars hebben. 

Voor de fotoreportage klikt u hier