Vandaag bereikte Soldaat van Oranje – De Musical een nieuwe mijlpaal. Acteurs Wivineke van Groningen (Koningin Wilhelmina), Cathalijne de Sonnaville (Hofdame Tessa) en producent Fred Boot verwelkomden vanmiddag de drie miljoenste bezoeker.  “Ik ben enorm verrast dat ik de 3 miljoenste bezoeker ben, extra bijzonder is het dat we hier zijn voor de verjaardag van de oma van mijn vriendin. Ik heb heel veel zin om de voorstelling te zien,” aldus de 3 miljoenste bezoeker Giomero Brand.

Afgelopen oktober vierde Soldaat van Oranje – De Musical nog zijn negenjarig bestaan. Sinds de première heeft de langstlopende voorstelling van Nederland het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden nu aan méér dan drie miljoen bezoekers mogen vertellen.

Kaarten voor voorstellingen t/m mei zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Soldier of Orange – The Musical, een volledig Engelse productie, in de herfst van 2020 in première gaat. Engeland – info en inschrijving voorverkoop: soldaatvanoranje.nl/londen

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh.

Lees ook: Soldaat van Oranje blijft indrukwekkend