De internationale sensatie SIX de musical komt in zijn originele Engelse productie naar het Luxor Theater. Wegens het grote succes in Amsterdam staat de voorstelling van 3 t/m 10 oktober 2023 nu ook in Rotterdam. Na West End, Broadway en meer gaat SIX de musical nu voor Nederland exclusief in Rotterdam en Amsterdam te zien zijn. Het bevat een soundtrack die Spotify wereldwijd veroverde, en een script geschreven door Tony Award winnaars Tony Marlow en Lucy Moss. Morgen 6 december om 10.00 uur start de kaartverkoop.

 THEATER, POPCONCERT ÉN MUSICAL

De ex-vrouwen van Henry VIII pakken de microfoon en vertellen – eindelijk – hun verhaal. In de internationale hitmusical SIX vormen de Queens van het vroegere Engeland een koninklijke meidengroep. Met een soundtrack die Spotify wereldwijd veroverde, bewijzen de zes Queens in een concert van 80 minuten wie van hen het ergste lot trof. Verhalen over liefde, verlies en de meest beruchte ex van het afgelopen millennium komen aan bod in deze Britse musical, geschreven door Tony Award winnaars Toby Marlow en Lucy Moss. Met award winnende muziek, geïnspireerd door popiconen zoals Beyoncé, Adele en Ariana Grande, is SIX hét wereldwijde fenomeen waar theater, popconcert en musical samenkomen.

SIX heeft o.a. Londen en New York al veroverd en komt nu speciaal – in de originele UK versie – voor één week naar Rotterdam. De voorstelling zal exclusief in het nieuwe Luxor Theater en Delamar te zien zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WAT                       SIX de musical

WAAR                   nieuwe Luxor Theater

WANNEER           3 t/m 10 oktober 2023

PRIJS                    €22 – €66

Meer informatie vind je via www.luxortheater.nl