In de zomer-en herfstvakantie organiseert Optisport Events in samenwerking met Van Hoorne Entertainment het ‘Sprookjesconcert On Tour’. Tijdens dit muzikale familie-evenement worden zo’n 15 sporthallen omgetoverd tot een ware Sprookjesconcertzaal. Bekende sprookjesfiguren geven een spetterend optreden. Ondermeer zangeres en presentatrice Sita zal in de huid kruipen van diverse sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Assepoester en Doornroosje. Zaterdag 7 juli is de voorstelling voor het eerst te zien in Racketcentrum Breda.

 

Tijdens het ‘Sprookjesconcert On Tour ‘wordt het publiek meegenomen op een reis langs wereldberoemde sprookjes, zoals Roodkapje, Klein Duimpje, Doornroosje en Assepoester. De bezoekertjes kunnen genieten, meezingen en dansen op muziek uit bestaande sprookjesmusicals.

sprookjesconcert-199

“Alle voorstellingen zijn gepland in de schoolvakanties en de toegangsprijs hebben we laag gehouden, omdat we graag alle kinderen, maar natuurlijk ook de ouders en opa’s en oma’s de gelegenheid willen geven om dit geweldige familiefeest bij te wonen” aldus één van de woordvoerders van Optisport Events. “Het publiek kent onze locaties vooral van de sportactiviteiten en/of zwemlessen, maar tijdens het ‘Sprookjesconcert On Tour’worden onze sportzalen omgetoverd tot een ware concertzaal, het wordt een geweldig feest”.

 

De presentatie van het Sprookjesconcert On Tour is in handen van Sita Vermeulen, ondermeer bekend van Disney Channel en het SBS6 programma Sterren dansen op het IJs. Afgelopen seizoen was Sita te zien in Klein Duimpje De Musical. Tijdens het concert kruipt ze in de huid van diverse bekende sprookjesfiguren.

 

sprookjesconcert-236

 

Na het concert kunnen alle kinderen hun favoriete sprookjesfiguren in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de kinderen verkleed komen en deelnemen aan de Sprookjes-verkleedwedstrijd. De mooist verklede bezoekertjes worden op het podium beloond met een mooie prijs.

 

Kaarten à € 9,50 zijn te koop bij de receptie van de locatie. Voor de complete tourlijst en het online reserveren kijk op : www.VanHoorneJunior.nl .