Op 18 en 19 maart spelen 30 enthousiaste amateurs de nieuw geschreven “Afgesloten de Musical” in Theater de Purmaryn te Purmerend. Op dezelfde dag gebeurt er iets unieks in de amateurmusical wereld. Shalisa van der Laan ( schrijfster van de muziek ) gaat een van haar songs die zij voor de musical schreef releasen als single!

Shalisa werd op 19 december 1999 geboren en komt uit Wognum, een dorpje onder de rook van het Westfriese Hoorn. Al op jonge leeftijd ontwikkelde zij een passie voor muziek. Op haar achtste deed ze mee met het Songfestival van Kin- deren voor Kinderen en later The Voice Kids seizoen 1 in Team Borsato.

Voor meer verdieping ging zij naar de Babette Labeij Music Academy, en ging ze naar pianoles. In 2014 volgde ze vooropleiding van het Conservatorium waar ze in verschillende bands zong. In 2015 heeft ze het nummer “Million Lights” geschreven voor het Junior Songfestival. Ze begeleidt zichzelf tijdens de landelijke finale op piano en wint met haar powerballad. De jury spreekt lovend over haar optreden, muzikaliteit en professionaliteit. Naast zingen heeft zij een grote liefde voor acteren, vanaf haar achtste acteert en zingt ze bij het Nederlands Kinder Theater. Ze speelde de rol van singer-songwriter Nina in de nieuwe serie “Just Like Me!” op Disney Channel en is tevens de stem van de nieuwe Disney prinses Elena van Avalor. In 2017 werd haar eerste solo single “Not Alone” uit- gebracht door Hollywood Records. In 2018 heeft ze een tussenjaar genomen om zich te focussen op nieuwe muziek en songwriten, waarvan we in 2019 meer zullen horen. De muziek voor “Afgesloten” schreef ze samen met Hansen Tomas. De producer waarmee zij tijdens het Junior Songfestival samenwerkte.

De single komt maandag 18 maart uit en is o.a. te streamen via Spotify Je kunt de song nu al Pre Saven via de link: http://bit.ly/2HgNn1L

Afgesloten vertelt een compleet nieuw verhaal dat naast zeer aangrijpend, ook heel actueel is. Het bespreekt thema’s als volwassen worden en de weg daar naartoe, acceptatie, verlies en respect.

Voor iedereen boven de 12 jaar belooft de voorstelling een prachtige beleving te worden. Het script is gebaseerd op het gelijknamige boek van Natasza Tardio. Niets lijkt een geweldige week op Texel in de weg te staan wanneer Dana, Mirko en de andere derdeklassers uitgelaten in de bus stappen. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt. Als ze door een tunnel rijden, vindt er een enorme explosie plaats. Dana raakt samen met Mirko afgesloten van de rest. Wat is er gebeurd? Ze moeten samen een uitweg zien te vinden voor de tunnel compleet instort. In deze race tegen de klok leren ze elkaar kennen en veranderen elkaars leven voor altijd. Kunnen ze samen een uitweg vinden voor de tunnel compleet instort?