Onder de noemer ‘Three Times a Lady’ zullen in het najaar drie concerten te zien zijn, waarin Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen samen met de jonge getalenteerde pianist Bernd van den Bos een eenmalig en intiem concertprogramma presenteren.

De vrouwen stellen het repertoire van de concerten zelf samen en zullen tijdens het programma met anekdotes en persoonlijke verhalen onder andere terugkijken op hun carrière. ‘Het wordt een verrassende mix van persoonlijke favorieten en momenten die belangrijk zijn geweest in de enorme carrières van de dames’, aldus organisator Shows & Events. ‘Aan de vleugel ontstaan vaak de mooiste muzikale momenten, dat hebben we samen met de artiesten als basis voor deze concerten gebruikt’. Pia Douwes speelt momenteel de hoofdrol in de musical Rebecca in Stuttgart en komt speciaal voor deze concertreeks terug naar Nederland.

 Karin Bloemen en Simone Kleinsma maken op hun beurt met deze concerten een uitstapje tijdens de opstart van enkele drukke nieuwe projecten. ‘Three Times a Lady’ is te zien op 21 september (Karin Bloemen), 27 oktober (Simone Kleinsma) en 3 november (Pia Douwes) in de concertzaal van Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo.