Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016 vindt de eerste editie van Magic of the Movies plaats in de Stadsgehoorzaal te Leiden. Dit spectaculaire concert neemt je mee langs de meest indrukwekkende films en hun magische soundtracks. Beelden uit deze films worden tijdens het concert muzikaal begeleid door een live orkest en koor onder leiding van dirigent Michiel de Boer.

foto simonebreukink 1

Programma

Op het programma staan onder meer werken uit de films: Star Wars, Superman, Soldaat van Oranje, Saving Private Ryan, Robin Hood, Intouchables en The Incredibles.

Presentatie
Het concert wordt gepresenteerd door musicalacteurs Simone Breukink en Rutger Bulsing. Samen introduceren zij de muziekstukken met een persoonlijke anekdote en zullen tevens een aantal solostukken zingen.

Soldaat van Oranje
Naast het bekende thema uit de film kun je tijdens het concert ook genieten van een prachtig nummer uit de gelijknamige musical. Speciaal voor Magic of the Movies is er een nieuw arrangement geschreven voor het nummer ”Als wij niets doen” uit deze succesvolle voorstelling.

Het thema van Rogier van Otterloo en het nummer “Als Wij Niets Doen” vormen de perfecte combinatie van beide werelden.

Meer informatie
Meer informatie en het gehele concertprogramma zijn te vinden op www.jointventureproductions.nl

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.