Silver Metz heeft gisteravond in een spannende finale het achtste seizoen van The Voice Kids gewonnen. Silver versloeg Sezina, Robin en Ralph. De 10-jarige zanger uit het team van Ali B won een studiebeurs van 25.000 euro en mag zijn eerste solo-single opnemen. Bij het horen van de uitslag gilde Silver het uit. ,,Iedereen die op mij heeft gestemd wil ik hartelijk bedanken. Wat ben ik blij en wat was het een mooi avontuur. Silver versloeg Sezina, Robin en Ralph.

Silver Metz speelde van november 2016 tot 2017 de hoofdrol in de musical Ciske de Rat, Dankzij deze rol won hij een Musical Award voor aanstormend talent, daarmee was hij op achtjarige leeftijd de jongste Musical-Award winnaar ooit. In december 2017 speelde hij de rol van kleine Tim in The Christmas Show.

In april 2018 bracht Silver in samenwerking met Danny de Munk het nummer “Toe nou, kom weer thuis” uit. Samen met De Munk zong hij dit nummer in de 4 shows van Holland zingt Hazes 2018. Tevens was hij in 2018 te zien als één van de boefjes in het televisieprogramma Benidorm Bastards en de Boefjes.

Lees ook: Première Ciske, het schoffie in Silver zorgt voor een gouden randje…