Alweer voor het 5de jaar zal Stichting Sidera Theaterproducties een musical op de planken brengen. Na eerder Aida, Legally Blond, Spring Awakening en Urinetown is er dit jaar gekozen voor de alom bekende en geprezen rockmusical: RENT.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt Rent het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op hun eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek.

Rent

Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: “Leven voor vandaag!”

De cast van Sidera bestaat uit amateurs tussen de 18 en 30 jaar. Elk jaar proberen zij het beste uit zichzelf te halen en de voorstelling steeds naar een hoger niveau te tillen. Wat Sidera zo speciaal maakt? Hun enthousiasme, sfeer & zangkwaliteiten.

Ook dit jaar kan er in samenwerking met ’t Raodhoes weer gebruikt worden gemaakt van het theatermenu. Lekker op uw gemak dineren en aansluitend genieten van deze musical!

Sidera speelt Rent 26 en 27 mei in ’t Raodhoes. U kunt kaarten bestellen voor €17,50, verkrijgbaar via de website www.sideratheaterproducties.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over Sidera, hun voorstelling RENT en andere zaken.