Op donderdag 6 februari (19.30u) is het zover! Dan presenteren onze vierdejaars MusicAllFactory studenten hun eigen werk in het Factorium Theater. Kom kijken naar een nieuwe Showcase met een repertoire van zelfgekozen teksten en zangnummers.

Dromen mag, toch? Van geluk? Van liefde, vrijheid of zelfontplooiing? Oké, dromen kunnen een obsessie worden en oké, als onze droom niet uitkomt, kunnen we gefrustreerd raken. Erg gefrustreerd. Wanhopig. Maar als we niet dromen… wat rest ons dan nog? Het startpunt van deze montagevoorstelling van de vierdejaars van de MusicAllFactory was zelfgekozen zang- en tekstmateriaal, in antwoord op vragen als: Met welke nummers of teksten voel je je op een bepaalde manier verbonden, begrijp je, raken je? Welk personage zou je willen spelen? Welk verhaal zou je willen vertellen? Al snel bleek er een gemeenschappelijke fascinatie voor dromen en alles wat daarmee verband houdt. Alle individueel ontworpen verhaallijnen werden tijdens het maakproces in elkaar verweven tot een montagevoorstelling.

Info & tickets via www.factorium.nl.

Spel: Syntha van Alen, Haico Berkelmans, Maartje Mostart, Julie Peeraer, Gioya van Rees, David Roelofs en Laura van Tricht.

Creatives:
Regie: Annerieke Groen
Zang: Annemarijn Smulders/Rik van de Rijdt Muzikaal leider: Ezra van Nassauw

(Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie)