Vandaag ging de voorstelling van The Musical Night in première in de Theaterkerk in Bemmel met in de line-up Hanneke Engels, Miriam Venema en Silencio Pinas.

De Theaterkerk Bemmel is gehuisvest in de voormalige R.K. Donatuskerk, midden in Bemmel aan de Markt. Het is een geweldige sfeervolle locatie met een professionele theaterzaal met 232 zitplaatsen. Het gebouw is in 2016 onder architectuur verbouwd. Het theater zelf is professioneel uitgerust met licht en geluid, heeft een vlakke speelvloer en oplopende tribune. De perfecte plek voor de start van de tour van The Musical Night.

Hanneke Engels (Sister Act, Soldaat van Oranje), Miriam Venema (Soldaat van Oranje, Love Story, Warhorse) en Silencio Pinas (The Lion King, West Side Story, Juke Box Boys, Dog Fight (M-Lab)) hebben een mooie voorstelling gemaakt waarbij ze het aanwezige publiek ook een blik gunden achter de schermen zoals bij audities en het totaal afwijkende sociale leven en werktijden. Ze zongen diverse nummers en lieten hun vocale kwaliteiten door middel van nummers in verschillende   stijlen horen. Vele producties passeerden de revue tot genoegen van het aanwezig publiek.

Ze werden tijdens hun concert begeleid door een band bestaande uit vier personen; Hanke Scheffer, Meindert-Jan Bol, Martijn van Vuuren en Tom Smits.

Wat er dan ontstaat is een mooi concert waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn voor een meer dan geslaagde middag. The Musical Night speelt nog in: Schouwburg Odeon Zwolle, De Pit Overloon, Muziek met een Plus Zwolle en Theater De Kik Elst (gld).

Meer informatie vind je op: https://www.themusicalnight.nl/

Lees ook:
“Haal het doek maar op” brengt nostalgie van Appelscha tot Zierikzee