In een tijd waar theaters en producenten creatief met hun budget om moeten gaan maar toch kiezen voor kwaliteit biedt musicalsites diverse mogelijkheden om uw productie onder de aandacht te krijgen.

U kunt dan denken aan:
– Scenefotografie
– Theaterregistratie
– Samenstellen EPK
– Trailer
– Registratie van uw productie
– Websites met daaraan gekoppeld alle mogelijkheden zoals reclame via social media en zoekmachines

Scenefotografie
Goede foto’s van uw productie zijn vaak de eerste kennismaking van het publiek met uw voorstelling. Het is dan belangrijk dat de beelden sprekend zijn en een goede indruk geven van uw productie. Onze fotografen zijn thuis in het theater en hebben ervaring met fotograferen in het theater onder moeilijke omstandigheden zoals weinig licht en ruimte. Bij musicalsites bent u dan op het goede adres. Kijkt u in het fotoboek voor meer voorbeelden.

Theaterregistratie
Wilt u uw theater- of musicalvoorstelling onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Dan is het effectief om promotiemateriaal te ontwikkelen in de vorm van video, zodat u beelden van de voorstelling kunt verspreiden via televisie, internet en social media. Producenten die u voor zijn gegaan zijn: OpusOne (Colour Purple), Stichting Nel (In bed met Dietrich en Piaff), Rick Engelkes Producties(Scenefotografie Opvliegers),  De Brug Musicaltheater (Voor je het weet, Ordinary Days) en M-lab (Video trailers en registratie) Rent,Rent Herneming, Dogfight en De Heksen)

EPK laten maken
De afkorting EPK staat voor het woord ‘Elektronic Press Kitt’. Een EPK is een pakket dat bestaat uit losse beelden van een concert, theater- toneelvoorstelling of musical. Het beeldmateriaal kan worden gebruikt ter promotie in televisieprogramma’s. Daarnaast worden ook foto’s toegevoegd zodat elk medium op haar wenken bediend wordt en optimaal aandacht aan uw productie kan besteden.

Trailer laten maken
Naast het opnemen van beeldmateriaal voor de EPK, zorgen wij  ook voor de montage van een trailer en/of commercial. In tegenstelling tot een EPK, bevatten trailers en commercials een duidelijke boodschap aan uw publiek.

Theatervoorstelling op DVD
Naast het produceren van promotiemateriaal, registreren wij ook complete voorstellingen die op DVD of Blu-ray uitgebracht kunnen worden.

Wat zijn de kosten van een theaterregistratie?

De kosten van een theaterregistratie kunnen sterk variëren. De prijs van een video wordt namelijk samengesteld aan de hand van uw wensen. Vraagt u om een offerte en stuur uw aanvraag naar info@musicalsites.nl.