In de Van Hoorne Entertainment Studio’s zijn deze ochtend de repetities begonnen van de familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest!’. Als startsein van de repetitieperiode hebben decast- en crewleden een grote slagroomtaart aangesneden. De verrassende voorstelling zal vanaf zaterdag 19 januari 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en haar vriendjes nu te zien in een spiksplinternieuwe familiemusical.

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwemeezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest is van 19 januari tot en met 16 juni 2019 te zien in het theater. Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One.