Tijdens de eerste repetitiedag/lezing werd een traditionele maar zeer originele taart aangesneden. Tevens werden alle medewerkers aan elkaar voorgesteld. Hans Cornelissen hield een korte introductie over de totstandkoming van de musical en werd de trailer getoond.

Ben Cramer en Ria Valk waren ook aanwezig bij de presentatie. Een liedje van hen is ook gebruikt in de show. De cast zal tijdens het Musical Award Gala ook een nummer ten gehore brengen.

In ‘Haal het doek maar op’ komen de hit-zangers Lonneke en Rolf elkaar tegen op de begrafenis van een collega.  Zoals wel vaker worden juist op die momenten herinneringen opgehaald. Herinneringen over de schnabbeltours en maar ook meeslepende, hilarische en romantische verhalen over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop.

In deze musical worden hits zoals; Spiegelbeeld, Ritme van de Regen, Telkens Weer, Sammy, Sophietje, Brandend zand en vele andere tophits op gezongen en wordt tussen al die liedjes duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan. Of toch niet ?

Cast

Mariska van Kolck
Tony Neef
Dook van Dijck
Julia Berendse
Jordy van Loon
Willemijn van Holt

Creatives

Script – Dick van den Heuvel
Regie – Paul van Ewijk
Muzikale leiding – Franc Pappot
Decorontwerp – Eric van der Palen
Kostuumontwerp – Arno Bremers
Pruiken & visagie – Bobby Renooij
Lichtontwerp – Marcel Visser
Geluidsontwerp – Jan van Dijk
Componist & arrangeur – Tom Bakker

Meer informatie vind je hier (klik op de link)

Foto’s: Wilma van der Werf

er zijn geen afbeeldingen gevonden