Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ komt Rick Engelkes Producties met een vervolg: Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks. Op woensdag 28 augustus vond de eerste repetitie plaats van deze nieuwe familiemusical. Het verhaal is gebaseerd op de beroemde kinderboekenreeks van Paul van Loon. De familiemusical gaat op zondag 13 oktober in première en is vanaf 27 september 2019 t/m 1 maart 2020 te zien in de theaters door het land.

Acht kinderen in de kindercast van Dolfje Weerwolfje

Voor deze productie kruipen vier jonge acteurs in leeftijd van 10-11 jaar afwisselend in de huid van Dolfje: Mees Sidler, Luca Gielissen, Tygo Nupoort en Giando Lauwerens. Foeksia wordt afwisselend gespeeld door vier jonge actrices in de leeftijd 10-11 jaar: Caitlynn van der Meer, Larissa van der Goes, Tzippy de Wolff en Lola van den Broek.

Naast Dolfje en Foeksia worden de volwassen rollen vertolkt door Finn Poncin (o.a. Toneelgroep Amsterdam, Orkater), Bente van den Brand (o.a. Tarzan, Soldaat van Oranje), Pascalle Langhorst (o.a. Nederlands Musical Ensemble, Expeditie Eiland) en Danny Westerweel (o.a. Soldaat van Oranje, het Sinterklaasjournaal).

Nieuwe liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks is een griezelig leuke familiemusical vol nieuwe liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. In Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks rent Dolfje op een nacht per ongeluk vanuit Weerwolvenbos het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje waarmee hij vrienden wordt. Maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen en barst er een hevige strijd los tussen de heksen en de weerwolven.

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks De familiemusical gaat op zondag 13 oktober in première en is vanaf 27 september 2019 t/m 1 maart 2020 te zien in de theaters door het land. Meer informatie en de volledige speellijst is te vinden op www.rep.nu.

Regie: Jasper Verheugd
Muziek: Peter van de Witte
Decor– en kostuumontwerp: Joris van Veldhoven