In mei van dit jaar zal Renée van Wegberg in verschillende Nederlandse theaters te zien zijn met de nieuwe theatershow List, Shaffy & Piaf geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment. In deze voorstelling brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Samen met een aantal topmuzikanten en -zangers verrast Musical Award-winnares Renée van Wegberg het publiek met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. List, Shaffy & Piaf is in mei slechts zes keer te bewonderen in theaters door heel Nederland en zal daarna, vanaf september, verder door Nederland op tournee gaan.

Renée van Wegberg verheugt zich om terug te keren naar het repertoire van Liesbeth List. In 2018 won zij de Musical Award Beste vrouwelijke hoofdrol voor de onnavolgbare wijze waarop zij de titelrol vertolkte in Liesbeth List – De Musical. ‘Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar,’ vertelt Van Wegberg. ‘Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder, en omdat Liesbeth ook werk van Brel, Aznavour, Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen!’

Het idee voor de nieuwe theatershow kwam van producent Hans Cornelissen, die tevens het repertoire van de voorstelling heeft samengesteld. De regie is in handen van Paul van Ewijk, de verbindende teksten zijn van de hand van Louis van Beek. Naast Renée van Wegberg zijn onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme te zien. Pas na de zomerstop vindt op 23 september de landelijke première plaats in Schouwburg Amstelveen en zal List Shaffy & Piaf tot eind december 2019 in vele theaters te zien zijn.

Praktische informatie

List, Shaffy & Piaf is voor de zomervakanties van 3 tot en met 22 mei te zien slechts in zes verschillende theaters. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.