Afgelopen woensdagavond werd zangeres en actrice Renée van Wegberg tijdens het Musical Awards Gala onderscheiden met de award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Deze prestigieuze onderscheiding ontving zij voor haar weergaloze vertolking van Liesbeth List in de gelijknamige musical. De Graaf & Cornelissen Entertainment is dan ook trots te kunnen aankondigen volgend seizoen een theatershow rond Renée van Wegberg op de podia te brengen.

In LIST SHAFFY & PIAF zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en jonge zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en zelfs Toon Hermans komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan. Een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scenes en muzikaal vuurwerk. Daarnaast zullen we Renée van Wegberg natuurlijk ook terugzien in haar sublieme creatie als Liesbeth List. Met naast Renée van Wegberg onder anderen Billy Maluw, Job Greuter en Berry Janssen.

De voorstelling Shaffy List & Piaf is vanaf mei 2019 in de theaters te zien. De landelijke première is op zondag 22 september 2019 en de tournee loopt tot eind 2019.

De Graaf & Cornelissen Entertainment
De Graaf & Cornelissen Entertainment bracht in het verleden zowel internationale musicals als musicalproducties met een Hollandse signatuur, vaak in eigen huis ontwikkeld. Daaronder A Chorus Line, Cabaret, Wat Zien Ik?!, Het meisje met het rode haar, Op Hoop van Zegen, De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en Adele Conny Jasperina-de Grote Drie. En dit seizoen natuurlijk My Fair Lady, Liesbeth List en The Full Monty. Daarnaast vele toneelproducties zoals Duet for One, Midlife, Indecent Proposal en Fatal Attraction. Tevens de theatersolo Courbois- Parels van Poëzie en de theaterconcerten Vive la France en vanaf maart Bella Italia.