In het weekend van 22 en 23 juni speelt PUUR Theater Reuver de unieke productie `Schaduwspel’, een familievoorstelling die is doorspekt met bekende nederlandstalige hits en moderne dans. Een ‘brainteam’ bestaande uit leden met diverse leeftijden, leverde het tweekoppig schrijversteam van PUUR de ingrediënten aan voor een voorstelling vol hoop, verdriet, liefde en geluk. Deze opzet staat garant voor een musical die jong en oud zal aanspreken.

Schaduwspel wordt gespeeld op een unieke locatie: voor deze productie over heden en verleden stelt De Gieterij – de voormalige metaalgieterij Metaco – haar deuren open. Een pand met een rijke geschiedenis die uw bezoek meer dan waard is.

Het verhaal

Met een medaillon en een stukje van een oude foto gaat Pieter op pad om een groot familiegeheim te ontrafelen. Gelukkig krijgt hij hulp van Lena, die geboren is voor het geluk en hem een plekje bezorgt op het schip ‘De Krijger’. Eenmaal aan boord maken we kennis met het verleden en ontdekken we samen met Pieter en zijn nieuwe vrienden welk drama als een donkere wolk boven zijn familie hangt. Lukt het hen om de zoektocht tot een goed einde te brengen en Pieters vader nog eenmaal gelukkig te zien?

De regie is in handen van Yentl Evers.

De theaterzaal van De Gieterij opent een half uur voor aanvang van de voorstellingen. Kom op tijd en laat u onderdompelen in de geschiedenis van het pand dat de sfeer van oude ambachten ademt en drink gezellig wat aan de bar van de voormalige handvormerij…

Tickets

Schaduwspel is te zien op 22 en 23 juni 2019 in De Gieterij aan de Bergerhofweg 1 in Reuver. Tickets via ​http://www.puurtheaterreuver.nl/schaduwspel

De locatie

De Gieterij bevindt zich aan de Bergerhofweg 1 in Reuver en is te bereiken met de trein (station Reuver) en met de bus (halte Bergerhofweg). Komt u zelf met de auto dan zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar.

Foto Yentl Evers