Theatergroep Purple start 20 september met de audities voor de humoristische en nostalgische musical ‘Heerlijk duurt het langst’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Voor deze productie is Purple vooral op zoek naar mannen in alle leeftijdscategorieën. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de auditieronde.

Speel mee in ‘Heerlijk duurt het langst’, een muzikaal verhaal gesitueerd in de jaren zestig, één van de meest opmerkelijke decennia van de afgelopen eeuw.

Heerlijk duurt het langst

Het verhaal gaat over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hun huwelijk belandt in zwaar weer als Ido valt voor de charmes van zijn secretaresse Emma en Marian zich in de troostende armen van buurman Ton stort. Dochter Pinkie ziet het allemaal met lede ogen aan, tenminste, als ze haar ogen even kan afhouden van de eindeloze rij vriendjes.

Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden als zij wil emigreren. Gelukkig is er altijd nog de kruidenier, om het leven psychologisch te duiden.

Sneak preview

Kom zaterdag 22 september naar de UITdagen in Purmerend, Theatergroep Purple zal tussen 14.00 en 14.30 in de grote zaal van Theater de Purmaryn een korte preview geven voor het komende theaterseizoen met een scene uit ‘Heerlijk duurt het langst’. Maar Purple speelt tijdens de Purmerendse cultuurparade ook twee scènes uit de vorige succesproductie: ‘Bad Girls’.

Audities

Belangstellenden voor een rol in de nieuwe musical van Purple kunnen zich aanmelden voor de audities. De audities vinden plaats op donderdag 20 september in het Dorpshuis Wijdewormer in Neck, de vaste locatie voor de wekelijkse repetities van Purple. Aanmelden kan via: info@theatergroeppurple.nl of via de Facebook-pagina van Theatergroep Purple.