NBN Entertainment en Princess Magic Fantasy Presenteren de gloednieuwe Kerstmusical voor de hele familie: Prinses Luna en het verdwenen Kerstfeest!

Lynn ( Robyn de Boer ) kan niet slapen: het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Maar diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna ( Jaidy Bos ) stapt Lynn’s kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?

De rol van Prinses Luna wordt gespeeld door Jaidy Bos o.a. bekend van:
“Het is hier Autistisch” van Filemon Wesselink (BNN/NPO3), diverse “cosplay-

events” , Finaliste Hollands Got Talent 2019 en haar eigen kerstshow vorig jaar! Samen met haar team van Princess Magic Fantasy produceert zij haar eigen shows en events. Voor deze kerstshow werkt ze samen met JoHaLee Glastra van NBN Entertainment.

Het script is geschreven door Jaimy Bos en Sem Konijn ( Niemand Huilt om Heksen, Afgesloten de Musical ). Sem Konijn zal ook de regie en het schrijven van de songs op zich nemen. Het team wordt compleet gemaakt met Naomi Vis ( Choreografie ) en Lea van de Pol ( Zang )

Producent JoHaLee Glastra ( The Voice of Holland 2019 ) werkt meer dan 15 jaar als zendertechnicus voor musicals ( o.a. Mamma Mia! 2004, My Fair Lady 2006, Hair 2006 en 2016, Soldaat van Oranje 2010, Was Getekend Annie MG Schmidt 2017, Lazarus 2019) Shows ( The Christmasshow, Holland Zingt Hazes Jubileumshow, Gabbers in de Ziggo Dome ) en live registraties ( Kinderen voor Kinderen Live, Musical Sing Along, Musical Awards Show, Het Grote Lijsttrekkers Debat). Hij produceerde de solo voorstellingen van Marlijn Weerdenburg, Steef Hupkes en Jeannine La Rose. Adviseerde tijdens Jesus Christ Superstar Rotterdam en produceerde de 12+ musical Afgesloten de Musical gebaseerd op het boek van Natasza Tardio.

Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest staat op:

vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december 2019

exclusief in Het Dorpshuis Wijdewormer!
Tickets kun je kopen via: www.prinsesluna.nl/tickets