Musicalsites mocht 2 maal 2 kaarten voor Soof de musical weggeven. De winnaars zijn bekend!!

De winnaars zijn D. Kerlen en I. Linders. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Geen kaarten gewonnen? Geen nood. Doe mee met de volgende prijsvragen:

Maak kans op twee kaarten voor de musical A Little Night Music

Maak kans op twee kaarten voor Jesus Christ Superstar met Ted Neeley

Win kaarten voor De Kleine Zeemeermin

Soof de musical

Soof rijdt haar keuken vanaf november 2018 de theaters binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is een unieke theaterbeleving. Genieten van een lekkere hapje en de voorstelling tegelijk. Voeg hieraan de tekst van Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de muziek van Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart aan toe en je hebt het recept voor een top avond in handen.

Lees ook:
Soof de musical; verrassende ingrediënten voor een vernieuwend recept

Fotograaf: Wilma van der Werf