De musical Mamma Mia speelt al enige tijd in het Beatrixtheater en is zelfs verlengd. Wij hebben 2 x 2 kaarten ter beschikking gekregen voor deze swingende voorstelling van Stage Entertainment. De winnaars zijn bekend.

De winnaars zijn:
J. van der Steen
P. Janssens

De winnaars hebben inmiddels al bericht ontvangen.

De musical Mamma Mia

Mamma Mia stopt definitief op 29 december. Mis het niet en beleef deze ultieme feel-good musical met de hits van ABBA in het Beatrix Theater Utrecht.

Internationale musicalsensatie
De musical Mamma Mia is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.
Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De succesvolle musical MAMMA MIA! wordt verlengd. Werd eerder bekend dat MAMMA MIA! tot en met september in het Beatrix Theater Utrecht te zien zou zijn, nu laat Stage Entertainment weten dat deze ultieme feel-good voorstelling met Antje Monteiro in de hoofdrol eind december definitief stopt.

Voor fans betekent dit dat het echt de laatste keer is dat ze MAMMA MIA! kunnen gaan zien. Een jaar geleden ging deze musical, voor de derde keer, in première. Met hoofdrollen voor onder andere Antje Monteiro, Soy Kroon, Sophia Wezer, Hilke Bierman en Jolijn Henneman.

Lees meer op: de website van Stage Entertainment

Lees ook:
Nu al verlenging voor Mamma Mia