Musicalsites heeft 2 x 2 kaarten ter beschikking gekregen voor Tina, de musical en de prijswinnaars zijn bekend. Lees snel verder.

De winnaars zijn Y. Hoogland en B. Dröge en zij hebben inmiddels bericht ontvangen.

Tina, de musical.

Tina, de Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte.

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft gestart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA – De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA – De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Adviesleeftijd: 12+

Aanvangstijden:

TINA – De Tina Turner Musical heeft matinee en avondvoorstellingen en begint op onderstaande tijdstippen:
Di t/m Vr: 20.00u.
Za: 15.00u. & 20.00u.
Zo: 14.00u.

Waar te zien?
De musical is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht

Hoe lang duurt de voorstelling?
Circa 2 uur en 40 minuten inclusief pauze

Lees ook:
Tina, de musical turbulent en vol energie (****)

Meer informatie over deze musical vind je hier