Musicalsites heeft 2 x 2 kaarten ter beschikking gekregen voor dé kerstvoorstelling in het Wilmink Theater in Enschede, Oliver. De winnaars zijn bekend dus lees snel verder.

De winnaars zijn: N. Nieuwenhuis en A. de Waal. De winnaars hebben reeds bericht ontvangen.

Oliver komt terug

Het overweldigende succes in 2018 maakte het meer dan duidelijk! Oliver! moest in 2019 wel terugkomen naar het theater en doet dit gelukkig ook! De kerstklassieker van Charles Dickens’ is terug in het Muziekcentrum en wel in de speciaal omgebouwde Wilmersberg Zaal. Oliver! is een kerstuitje voor het hele gezin die tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Viert u dit jaar kerst in het theater met de kinderen of kleinkinderen? 

Oliver! neemt u ook dit jaar weer mee in het ontroerende verhaal van een jongen die zich staande moet houden in een arme textielstad. Een verhaal over goed en slecht, arm en rijk, ellende en vriendschap. Een troostrijke geschiedenis over het wrede lot en… de vrije wil. Een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.

Een voorstelling die werkelijk vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker het niet droog bij kan houden. 

Beleving voor jong en oud

Oliver! is een speciale versie, vertelt decorontwerper Olaf Mensink. “In een conventioneel theater speelt alles zich vóór het publiek af. Maar de Wilmersberg Zaal in het Muziekcentrum is een concertzaal en dat biedt de mogelijkheid voor een ander ontwerp en een andere beleving van het theater. Het is interessant omdat we het decor tussen de mensen in zetten. Er wordt tussen het publiek in gespeeld. Eigenlijk is het een catwalk door de zaal, daar zitten de mensen aan. Het bijzondere is dat je echt om je heen moet gaan kijken waar de scènes zich afspelen.”. U zit tijdens deze voorstelling dus werkelijk tussen het kerstgevoel. Het is dit jaar zelfs mogelijk om op 1e of 2Kerstdag de voorstelling te komen bekijken. Kies voor de middagvoorstelling en schuif in de avond aan bij het kerstdiner of kom in de avond naar het theater en sluit de dag af met deze fantastische voorstelling.

Een eigentijdse kerstklassieker

Volgens Mensink is het Londense straatjes van 1800-idee losgelaten. ”Het is een eigentijdse versie van Oliver met een vormgeving van nu. Steigerhout en sloophout is een beetje de trend. Een arme textielstad, maar wel met frisse kleuren. Het wordt een heel intieme setting om naar het kerstverhaal van Dickens te kijken. Het is een andere insteek dan de mensen gewend zijn.” U wilt deze unieke kerstshow toch niet missen?

Bestel nu kaarten voor Oliver! tijdens kerst

Wacht niet te lang en bestel vandaag nog kaarten voor Oliver! Het kerstuitje wat zeker niet mag ontbreken tijdens de feestdagen en wat werkelijk een unieke beleving zal zijn! Wij hopen u tijdens de kerstdagen te mogen verwelkomen in het theater en een onvergetelijke avond of middag te geven.

Klik hier voor meer informatie