De prijswinnaars voor de vrijkaarten voor de musical Mamma Mia zijn bekend.

De winnaars zijn: C. Janssen en M. Leenderts. De winnaars hebben inmiddels bericht.

Mamma Mia, de meest swingende musical!

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij de meest swingende musical van dit moment: MAMMA MIA! De mega hits van ABBA worden briljant verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben deze hitmusical in hun hart gesloten. Beleef dit feest nu ook zelf in het Beatrix Theater Utrecht.

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA’s bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.  

MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal. Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catherina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast. Het decor is ontworpen door Mark Thompson, met lichtontwerp van Howard Harrison en geluidsontwerp van Andrew Bruce & Bobby Aitken. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch die tevens verantwoordelijk is voor de muzikale supervisie.

Lees ook:
Al 300.000 bezoekers voor musical MAMMA MIA!

Foto: Wilma van der Werf