De producenten van Jesus Christ Superstar zijn er bijzonder trots op dat ze een nieuwe Europese tournee van de rockopera mogen aankondigen voor 2018-2019.

Na het overweldigende succes van Jesus Christ Superstar in Italië, Nederland en België, gaat de productie nu ook naar landen als Bulgarije, Slowakije, Spanje en Denemarken.

De winnaar van de prijsvraag voor twee kaarten is A. Linders. De winnaar heeft de kaarten al in huis. We wensen haar veel plezier.

Jesus Christ Superstar

De Engelstalige rockopera vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. In een spectaculair decor, zal Ted Neeley met de wervelende cast en een live orkest nog eenmaal te bewonderen zijn. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring.

De geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ zullen wederom ongeëvenaard klinken. Dat deze uitvoering in de Paasweek plaatsvindt maakt deze rockopera tot een gedenkwaardige ervaring.

Een unieke kans om de legendarische Ted Neeley, in de rol van zijn leven te zien schitteren.