The Addams Family ontving juichende recensies en wij mochten twee vrijkaarten weggeven.

De winnaar is N. van der Schaaff. Van harte gefeliciteerd en geniet van deze unieke musical.

The Addams Family

The Addams Family is de grootste reizende musical in Nederland met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef en Marjolein Teepen. Samen met een live orkest, bijzondere special effects en een spectaculair decor maken The Addams Family de meest spraakmakende show van dit theaterseizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Martijn Vogel, Irene Kuiper, Raymond Paardekooper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze humoristische productie. The Addams Family is tot en met 31 maart 2019 in een volledig nieuwe Nederlandse bewerking van Jon van Eerd te zien in slechts negen theaters.

Verhaal

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia wonen met hun kinderen Wednesday en Pugsley  in een bijzondere villa. Samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een groot geheim mee: ze is verliefd op Lucas, een doodnormale jongen uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke,  voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld.

TEC Entertainment

The Addams Family is een productie van TEC Entertainment en de Nederlandse bewerking is gemaakt door Jon van Eerd. Voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (o.a. Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat), terwijl de choreografie in handen is van Stanley Burleson. De muziek wordt live uitgevoerd en samen met het decor ontworpen door Carla Janssen Höfelt zijn alle ingrediënten aanwezig om The Addams Family dé theater hit van het seizoen te maken.

De Broadway hit-musical The Addams Family is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de bekroonde Broadway musical Jersey Boys.

Slechts te zien in negen theaters

The Addams Family is komend theaterseizoen te zien in slechts negen theaters: Schouwburg Hengelo, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Orpheus Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en DeLaMar Theater Amsterdam.

Kaarten  voor alle voorstellingen van The Addams Family zijn te koop via www.theaddamsfamily.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.theaddamsfamily.nl/de-musical/

Lees ook de columns van Terence van der Loo over de repetitieperiode.