Musicalsites had in samenwerking met het ‘Luxor Theater’ en ‘Scratch This Musical’ twee kaarten ter beschikking en de winnaar is bekend.

De winnaar is Y. Hoogland die inmiddels bericht heeft ontvangen. Kaarten kun je nog bestellen op de website van het Luxor Theater in Rotterdam. Klik hier

Scratchen: Wat is het?

Het fenomeen komt uit in de klassieke muziekwereld. Bij een ‘Scratch’ bereiden amateurzangers thuis koorpartijen van een of meer stukken voor, waarvan zij thuis de bladmuziek en geluidsbestanden ontvangen. Op de dag van de uitvoering ontmoeten alle deelnemers (koorleden, solisten en orkest) elkaar voor het eerst, en wordt de voorstelling overdag in elkaar gezet. De koorpartijen worden samengevoegd met de solo-stukken van de professionele solisten. ’s Avonds wordt het geheel onder begeleiding van een live combo eenmalig concertant ten gehore gebracht voor publiek. Een unieke formule dus.

 Solisten

Niemand minder dan Marjolein Teepen doet mee aan deze editie. Marjolein is net klaar met The Addams Family en bekend van hoofdrollen in Sweeney Todd (waarvoor ze een musical award voor beste bijrol won in 2017), Kiss of a Spiderwoman, We will rock you, Op zoek naar Evita en diverse rollen bij Opus One. Naast Marjolein en Ruud van Overdijk (ook bekend van Jesus Christ Superstar, Op zoek naar Zorro),staan solisten als Anouk van Laake (net terug van een Andrew Lloyd Webber tour door Noord-Europa), Silencio Pinas (Tony in West Side Story met het Koninklijk Concertgebouw Orkest en Stevens in M-Labs Dogfight) en Bastiaan Sparnaay (Soldaat van Oranje, Jesus Christ Superstar in Concert en Kiss of a Spiderwoman). 

Lees ook:
Scratch This Musical maakt solisten bekend!