Binnenkort gaat de musical Expeditie Eiland in première. Wij hadden een prijsvraag voor twee kaarten en we hebben een winnaar. Binnenkort hebben we weer een prijsvraag. Dus like alvast onze pagina op Facebook en houd de site en onze pagina in de gaten.

De winnaar voor twee kaarten voor Expeditie Eiland is I. van Dijk die al bericht heeft gehad en een datum en tijd heeft uitgekozen.

Expeditie Eiland

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar geluk in de realityshow ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro!
In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.
Dat levert zowel spannende als hilarische momenten op. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Hoe ver zijn de kandidaten bereid te gaan voor de hoofdprijs? Expeditie Eiland is een schurende, komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als ‘Expeditie Robinson’ en ‘Helemaal het Einde’.

De cast bestaat uit Jelka van Houten, Renée van Wegberg, John Buijsman, Lone van Roosendaal, Ferry Doedens, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle.

Meer informatie vind je op http://rep.nu/productie/expeditie-eiland/