De prijswinnaar voor de kaarten van ‘De Grote Drie’ is bekend. De winnaar is E. Bakker en heeft inmiddels bericht ontvangen.

We hebben nog een prijsvraag voor vrijkaarten of een T-Shirt voor film Mamma Mia! Here we go again. Mee doen met nog meer prijsvragen? Like onze pagina op Facebook en wij houden je op de hoogte!

Verhaal De Grote Drie

In het verhaal krijgen Adèle, Conny en Jasperina een uitnodiging om voor een club rijke Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. De aantrekkelijke gage maakt weigeren bijna onmogelijk. Maar slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, er in om een show te maken? Verdaagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd ?

Het wordt een komisch, vilein en aangrijpend samenzijn van de drie grande dames en hun assistent Gabriel (David van den Tempel) die we volgen tijdens hun heftige voorbereidingen op het concert met daarin een hoofdrol voor hun mooiste en beste liedjes als Dobbe Dobbe Dobbe, Zeur niet, Het is over, De minutenwals, Lou d’r ligt een lijster in de la en De bokken en de schapen.

Begeleid door een live-combo onder leiding van Nico van der Linden. Het script is van Lars Boom, de regie van Paul van Ewijk.

Meer informatie over deze musical vind je hier

Lees ook:
De grote drie schitteren als vanouds
Maak kans op t-shirt of vrijkaarten voor de film Mamma Mia! Here we go again