Anne is het verhaal over Anne Frank dat momenteel gespeeld wordt in Theater Amsterdam. Musicalsites geeft drie maal twee kaarten weg voor de voorstelling van zaterdag 13 december aanvang 14.00. Wil jij naar deze indrukwekkende voorstelling? Het enige wat je dan hoeft te doen is onze vraag te beantwoorden uiterlijk 30 november 2014 én ons volgen op Twitter en/of Facebook.

Wie was Anne Frank? Haar dagboek werd de beroemde nalatenschap van een verdwenen Joods meisje. Ook wie het niet gelezen heeft, denkt het verhaal van Anne Frank te kennen, maar pas in de laatste jaren is het langzaam tot ons door gedrongen dat Anne behalve een levend, sterk en sprankelend pubermeisje, een echte schrijfster was.

In het nieuwe theaterstuk ANNE volgen we haar al vóór ze met haar familie onderduikt, we ervaren de twee lange jaren mét haar en we ondergaan wat er met haar gebeurt nadat de veilige verstopplaats is verraden. ANNE zal u meenemen in de spanning, complexiteit, schoonheid en tragiek van Annes leven maar vooral in haar ontwikkeling als schrijfster – en laat u verslagen maar betoverd achter…

Als jij kans wilt maken op de kaarten voor zaterdag 13 december moet je de volgende vraag beantwoorden.Wat is de naam van de geheime verstopplaats waar de familie Frank en de andere onderduikers ondergedoken waren?

Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl Volg ons daarna op Facebook en/of Twitter. 

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.
Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.

Lees ook:
‘Anne’ is prachtig en ontroerend theater.

Scholieren ontmoetten cast na afloop indrukwekkende ANNE

ANNE met succes verlengd tot en met april 2015