Op zondag 24 februari jl. heeft de cast van “Afgesloten de musical” voor pers, genodigde en het creative team voor het eerst de volledige musical laten zien.
Voor de spelers is dit een spannend moment omdat het om een uniek nieuw geschreven musical gaat naar het gelijknamige boek van Natasza Tardio. Zij was zelf ook aanwezig bij de preview en nauw verbonden bij het ontwikkelingsproces.

Afgesloten vertelt een verhaal dat naast zeer aangrijpend, ook heel actueel is voor young adults. Voor iedereen boven de 10 jaar belooft de voorstelling een prachtige beleving te worden. De muziek is geschreven door Shalisa van der Laan die voornamelijk bekend is bij de jongeren. De eerste schetsen van de jonge decorontwerper Stef Heijnen-Bakker gaven een goede impressie hoe het toneelbeeld eruit komt te zien. De zang wordt begeleid door Jorge Verkroost en de Choreografie door Naomi Vis. Naast de ontwerpers waren ook de vrijwilligers en studenten die gaan helpen bij kleding, decor en kap & grime aanwezig bij de preview. Op maandag 18 maart gaat de nieuwe musical in première!

Afgesloten de Musical is maandag 18 en dinsdag 19 maart om 19:30 uur te zien in Theater De Purmaryn. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en online via de website: https://depurmaryn.nl/programma/afgesloten-de-musical/