Miro Kloosterman heeft nog niet eerder op de planken gestaan en mocht vanavond, na een aantal try-outs, zijn premiere spelen als Frank Farmer in The Bodyguard. Kloosterman is bij het grote publiek bekend als Thijs Kramer in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Het Beatrixtheater was vrijwel helemaal uitverkocht maar desondanks waren toch een aantal collega’s uit GTST naar zijn première komen kijken. Door de drukte na het incident met asbest was er weinig tijd om te repeteren maar toch stond Miro te schitteren in zijn rol als Bodyguard. In het begin leek Miro Kloosterman wat last van zenuwen te hebben, maar dat was al snel weg. Hij gaf een eigen twist aan de rol en zet een wat zachtere Bodyguard neer zonder in te boeten op de hardheid van de rol. Na Dave Mantel, Mark van Eeuwen, Robbert van den Bergh en Mathijs Pater is het voor Romy Monteiro de vijfde bodyguard. Albert Verlinde was aanwezig om Miro te feliciteren met zijn premiere en de bloemen na het slotapplaus aan Miro te overhandigen. 

Wegens de grote vraag naar kaarten is besloten de verkoop van kaarten voor The Bodyguard tot en met oktober te openen. “Het succes van deze musical blijft aanhouden, elke avond speelt de cast voor een uitverkochte zaal. Het spreekt voor zich dat ik ontzettend trots ben!”, aldus producent Albert Verlinde.

Bodyguard Miro 30

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer (Miro Kloosterman/ Mark van Eeuwen / Dave Mantel), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? www.thebodyguard.nl

Voor de fotoreportage klikt u hier. 

Lees ook: 

Spectaculaire alternate première voor April en Dave in de musical The Bodyguard

The Bodyguard staat zijn mannetje