De vierdejaars studenten van de opleiding Muziektheater Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Tilburg wilden zich graag inzetten voor Stichting Muziekids www.muziekids.nl.

Muziekids biedt kinderen, die kort of langdurig in ziekenhuizen verblijven, de mogelijkheid om zelf en samen met andere patiëntjes muziek te maken, zodat zij even kunnen ontsnappen aan het ziek zijn.

Deze groep studenten heeft samen met muzikaal begeleider Koos van den Brekel een mooie gevarieerde avond gemaakt.  Daarbij werden diverse stijlen afgewisseld en zowel ensemble en duetten werden gezongen zoals bijvoorbeeld een prinsessen-medley maar ook diverse musicalnummers werden gebracht.

De zaal was tot de laatste stoel bezet en iedereen genoot volop van deze speciale avond waarbij de opbrengst naar de stichting Muziekids ging.

De studenten zetten voor dit goede doel hun beste beentje voor, door schitterend en zeer goed verzorgd de nummers te brengen waardoor het publiek regelmatig met kippenvel zat te luisteren.

Vierdejaars: Jeroen Sigterman, Dave Rijnders, Jessie Vos, Niels Bouwmeester, Thijs Snoek, Kim Reizevoort, Niniane Everaert, Emily White en Noortje van Eijl.
Met medewerking van Ivar Costenoble
Piano: Koos van den Brekel