Pipo de Clown, Mammaloe, de ezel Nononono, Dikke Deur en Klukkluk. Wie kent ze niet? Deze oude bekende van heel erg veel mensen is weer terug in het theater. Wim Meuldijk is de bedenker van deze kindervriend en Van Hoorne Entertainment heeft de eervolle taak deze oude bekenden weer in de theaters op het toneel te brengen.

Het is vanaf het eerste moment meteen weer bekend en vertrouwd. De verdienste van Mitch Blaauw en Liset Vrugteveen die het illustere duo Pipo en Mammalou mogen vertolken en op een manier die zeker herinneringen oproept. Met behulp van Klukkluk (Joris Gootjes) wordt ook dit spannende avontuur beleeft.

Pipo en de Piratenprinses

Het verhaal van Pipo en de Piratenprinses vertelt het verhaal van de Dikke Deur (Simon Zwiers) die probeert Pipo weer terug te krijgen in zijn eigen circus. Dikke Deur ontvoert, als piraat, een prinses (Sanne de Velde Harsenhorst). als Pipo niet terug komt naar het circus van Dikke Deur ontvoert de piraat nog meer kinderen. Pipo wordt voor een dillema gesteld. Zijn vrijheid of nog meer kinderen die ontvoert worden.

Zoals altijd bij Pipo wordt de voorstelling op een leerzame en amusante wijze gespeeld met veel leuke liedjes die kinderen aanspreken. De speelse manier waarop de cast speelt is reden voor alle kinderen maar ook ouders om geconcentreerd te kijken naar de voorstelling.

Pipo en de Piratenprinses is een feest der herkenning voor jong en oud waarbij de avonturen meteen weer weten te boeien.

Klik hier voor de speellijst

Klik hier voor de uitgebreide foto-impressie