Voor het eerst in hun carrière staan Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels tegelijk in een voorstelling. In de concertshow Best of Broadway staan deze vijf sterren samen op het podium en nemen, samen met hun liveband, het publiek mee op een unieke reis langs de mooiste shows van Broadway. De show is volgend jaar mei en juni in verschillende Nederlandse theaters te zien en gaat in Koninklijk Theater Carré in première.

Hits uit de nationale en internationale carrières van de vijf sterren zullen uiteraard tijdens het concert niet ontbreken. Maar behalve de beroemde klassiekers uit shows als Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago, Cabaret en Wicked, zijn ook hedendaagse songs uit nieuwe hitmusicals en off-Broadway producties te horen in dit exclusieve musicalprogramma.

‘We zien deze unieke theaterproductie als de kers op de taart,’ laat Pia Douwes weten. ‘Mei volgend jaar is het theaterseizoen ten einde en dan komen wij als dessert. Een maand lang toeren we door Nederland en laten de mooiste musicalsongs horen.  Ik vind het fantastisch om met mijn vier collega’s, die hun sporen ook internationaal verdiend hebben, op het podium te staan. Voor het publiek wordt het een feestje, maar voor ons net zo.’

Best of Broadway wordt een avond vol verrassingen. Een voorstelling met gegarandeerd vijf sterren!