Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen. Dit is in een notendop het verhaal van de productie Selma Ann Louise

Selma Ann Louis

Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haast verkledingen. Op vrijdag 6 april gaf de cast een klein voorproefje van deze voorstelling.  Het zag er veelbelovend uit!

De voorstelling gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli in negen theaters door het land.

Selma Ann Louis

Cast en creatives

Naast Plien & Bianca en Arjan Ederveen die in Selma Ann Louis de hoofdrollen vertolken, spelen nieuwe theaterbeloftes van dit moment de jonge versies van Selma, Ann en Louis. Tijdens flashbacks kruipen respectievelijk Janna Adank, Rosa Veltman en Mark Lindeman in de huid van de personages van Plien, Bianca en Arjan. Bas Hoeflaak, Anne Prakke en Joshua Albano maken de cast van Selma Ann Louis compleet. Vanaf maandag 12 maart gaan de repetities voor deze komische, muzikale voorstelling van start. De eerste try-out vindt plaats op 22 april.

Voor deze roadmovie-musical slaan regisseur Pieter Kramer en schrijver Nathan Vecht opnieuw de handen ineen na hun succesvolle samenwerking bij In de ban van Broadway (4 gewonnen Musical Awards, waaronder Beste Script). Verwacht loeiende sirenes in bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en hysterische haastverkledingen inclusief zang en dans op de nieuwe muziek van de broers Jan en Keez Groenteman (Een Wintersprookje, Het Grote Geluk).

Selma Ann Louis

Selma Ann Louis

Speellijst op www.bostheaterproducties.nl

Voor de fotoreportage klikt u hier.

Verslag en foto’s: Wilma van der Werf