Op 26 en 27 juli 2018 staat het DeLaMar Theater in het teken van het Peuterfestijn: een unieke combinatie van muzikale theatershows, vrolijke meet & greets en gezellige activiteiten voor peuters én hun (groot)ouders. Speciaal voor het DeLaMar Peuterfestijn komt de succesvolle voorstelling ‘Peppa Pig- De Grote Plons!’ uit seizoen 2016-2017 nog één keer naar het theater in Amsterdam.

Oog in oog staan met jouw favoriete tv-held? Het is een droom voor elk kind! En heel soms kan zo’n lang gekoesterde wens zomaar uitkomen… Bij het allerleukste DeLaMar Peuterfestijn: een unieketheaterbelevenis waar de leukste tv-helden langskomen in een 3,5 uur durend programma. Zo geeft Peppa Pig een voorstelling, zijn er minshows van Kikker en Woezel & Pip en kun je op de foto met Fien & Teun, Marshall en Chase van Paw Patrol en Bert, Ernie, Koekiemonster en Elmo van Sesamstraat. Ook kan er lekker gespeeld worden bij het kleurterras en de Boerderij Experience.

Voorstelling Peppa Pig – De Grote Plons

In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Kortom: een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!
Het DeLaMar Peuterfestijn is te zien op donderdag 26 juli en vrijdag 27 juli 2018. Meer informatie over de voorstelling: https://delamar.nl/voorstellingen/delamar-peuterfestijn