Pay It Forward, een musical die gaat over iets goeds doen voor een ander. En dat gaan we doen! Speciaal voor Serious Request 2015, geven wij éénmalig op maandag 21 december om 19.30 uur een voorstelling in het Stadstheater Zoetermeer, waarbij de gehele opbrengst naar de kinderen in oorlogsgebieden gaat.

Kan 1 idee de wereld veranderen?Terwijl het voor de meeste van zijn klasgenoten behoorlijk ambitieus is, dacht de 12-jarige Trevor een project te beginnen waarmee hij iets goeds doet voor drie mensen. In plaats van hen terug te laten betalen – Pay it Back, vraagt hij hen om het door te geven – Pay It Forward.Geef het door, doe iets goeds voor drie andere mensen. Als alles volgens plan verloopt, denkt Trevor, zou het wel eens de start van een lange ketting van menselijke goedheid kunnen worden… Klinkt onwaarschijnlijk? Nou, dat dachten andere mensen ook – Trevors docent, zijn klasgenoten, zijn moeder, eigenlijk iedereen in het kleine dorpje vlakbij Las Vegas. 1 idee dat de wereld verandert? Dat kan toch nooit écht werken…Toch?

Pay It Forward voor Serious Request
Wouter Blijleven, producent Pay It Forward de musical: “De oorlogen die wij dagelijks op de het journaal voorbij zien komen, doen iedereen iets. Natuurlijk is ook het beeld van het jongentje, die dood aangespoeld op het strand lag, een beeld wat niemand snel zal vergeten. Maar het ergste is, dat hij niet het enige kind uit een oorlogsgebied is. Natuurlijk niet. En daar moeten we iets aan doen, allemaal. Dus wij ook. We kunnen niet roerloos langs de kant staan.
En met een musical, die erover gaat om iets goeds te doen voor een ander, mogen we niet achter blijven. We zijn dan ook ontzettend blij dat iedereen, cast, crew en het Stadstheater in Zoetermeer geheel belangeloos wil meewerken aan dit project.

Dus, voor iedereen die dit leest. Wacht niet tot morgen, maar bestel NU kaartjes via onze website www.payitforwarddemusical.nl en steun de kinderen in oorlogsgebieden. Kaartjes zijn maar €15,-, dus daar kan het niet aan liggen. En het allermooiste is, dat u ook nog een prachtige voorstelling gaat zien.”

Streefbedrag van €5000,-
Misschien, heel misschien, kunt u niet op maandag de 21e. Dan kunt u ons ook op een andere manier steunen. Via www.kominactie.3fm.nl/actie/pay-it-forward kunt u ook doneren en ons helpen om minimaal €5000,- naar het Glazen Huis te brengen.

Geef het door!

Lees ook: Stil van “Pay it forward”