Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september 2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België.

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in de Nederlandse en Belgische theaters. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

Victor Coolman, vice president van Viacom Benelux jongste zender Nick Jr. is verheugd met de komst van het theaterstuk. Na Dora the Explorer van Nick Jr. is dit het derde stuk wat Viacom naar Nederland en België haalt. “PAW Patrol Live! is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is PAW Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar.”

“Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n groot internationaal én nationaal bekend product als PAW Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met PAW Patrol Live! spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.pawpatrollive.nl.

Het verhaal

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Over Nick Jr.:

Nick Jr., onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux, is het multiplatform kanaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar dat educatieve en vermakelijke content biedt met fantastische verhalen en karakters die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Het edutainment aanbod is 24/7 beschikbaar op televisie (Nederland: KPN – #53, Ziggo – #306; Vlaanderen: Telenet #32, Proximus – #135) en op de interactieve website www.nickjr.tv. Programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien. Sinds november 2017 heeft Nick Jr. Kim Kötter in Nederland en Erika van Tielen in België aangesteld als ambassadrices. In deze rol treden zij niet alleen als woordvoerder op, maar zijn zij betrokken bij alle activiteiten die Nick Jr. door het land brengt.

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Roodkapje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul

& Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot is het bedrijf trotse eigenaar van het spiksplinternieuwe themapark Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is.

Over PAW Patrol:

PAW Patrol gaat over zeven heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye en Everest die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein! De Nick Jr. serie is geproduceerd door Spin Master Entertainment en focust zich op belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen. PAW Patrol is het meest genoemde favoriete TV programma van kinderen in doelgroep 3-5 jaar en zowel op TV als online de meest bekeken Nick Jr. serie (Ipsos 2017, Nickelodeon & Nick Jr. marktonderzoek, SKO, 3-5 jaar).