Patricia van Haastrecht is zes maanden op reis geweest naar Denemarken waar ze een studie heeft gevolgd aan het CVI in Kopenhagen. Maar nu is ze weer terug in Amsterdam! Dat is ook meteen de titel van haar theaterconcert, “I’m here” waarmee ze haar persoonlijke belevenissen van de afgelopen zes maanden met het publiek wilde delen.

Patricia beschikte voor haar vertrek naar Kopenhagen al over een schitterende stem. Na deze reis met ups and downs, mentale en fysieke confrontaties, overwinningen, spiritualiteit, positiviteit, nieuwe hechte vriendschappen en onvergetelijke momenten is ze daar nog sterker vandaan gekomen. De opgedane kennis, zangvaardigheden en ervaringen gebruikte ze tijdens haar theaterconcert, “I’m there’. Als mens, zoals ze zelf vertelt, maar zeker ook als vocalist. De uitverkochte zaal mocht daar getuige van zijn.

Im here Patricia van Haastrecht 26

Met verschillende nummers liet Patricia horen veel genres te beheersen, waarbij ze tussen de nummers door op een komische en boeiende wijze vertelde over haar half jaar in Kopenhagen. Onder begeleiding van Alan Evans zorgde Patricia dat het een mooi intiem concert werd met mooie gevoelige nummers maar pakte ze ook vocaal uit en presenteerde ze haar eerste eigen nummer “I’m here”. Patricia had ook haar studiegenoot Asa uitgenodigd om met haar een duet te zingen waarbij beide stemmen mooi samensmolten in “Tell him”. Patricia heeft haar visitekaartje afgegeven door indruk te maken door haar concert met een mooie persoonlijke selectie van nummers. Hiermee laat ze zien dat ze op het podium thuis hoort.

Im here Patricia van Haastrecht 38

Patricia heeft rollen gespeeld in de musicals “Voor je het weet” en “Ordinary Days” van musicaltheatergezelschap De Brug en gestudeerd aan de Frank Sanders Akademie. In 2010 ontving Patricia de Jos Brink Genesius Penning uit handen van Simone Kleinsma. In seizoen 2012-2013 was ze te zien in de theatertour van ‘Snip & Snap. Ja, dit is revue!’

Meer informatie vindt u op haar website.

Foto’s: Peggy de Haan